Voor al uw online onderhoud

E-mail campagnes van A-Z

Webmaster te huur kan u helpen met het opmaken en versturen van uw e-mail campagne (nieuwsbrief). Het versturen van een digitale nieuwsbrief is snel, eenvoudig en goedkoop. Het op de juiste manier opstellen van een e-mail campagne is bewerkelijk en dient secuur te gebeuren. U wilt natuurlijk niet dat u klanten een nieuwsbrief ontvangt waar fouten in staan of links niet werken.

Eerst een proefversie van uw nieuwsbrief?

In overleg bekijken we wat er gecommuniceerd moet worden en hoe vaak u iets wilt versturen. Webmaster te huur zorgt er vervolgens voor dat de nieuwsbrieven verzonden worden zoals we hebben afgesproken. Natuurlijk krijgt u eerst nog een proefversie te zien van de nieuwsbrief voordat deze daadwerkelijk verzonden wordt.

Statistieken van uw nieuwsbrief

Uiteraard is het ook belangrijk om na het versturen in de gaten te houden wat de nieuwsbrief doet. Hoeveel nieuwsbrieven worden er gelezen? Hoeveel mensen klikken er naar uw website? Wat vinden ze het interessantst? Bij professionele e-mail applicaties wordt dit allemaal gemeten. Webmaster te huur kan hiervan desgewenst een uitgebreider rapport opmaken zodat u weet wat het resultaat is van de campagne en of de doelstellingen zijn bereikt.

Heeft u nog geen programma om nieuwsbrieven te versturen? Webmaster te huur kan u helpen om de juiste partner te vinden.

Meer informatie?

U wilt weten wat uw mogelijkheden zijn voor het opzetten en versturen van uw nieuwsbrief? Neem contact op voor professioneel advies.


Bevalt onze aanpak?

Go to top