Voor al uw online onderhoud

Onderhoud van uw website/webshop

Elke website die tegenwoordige gebouwd wordt is voorzien van een Content Management Systeem (CMS). Dit maakt het voor de gebruiker makkelijker om de website te onderhouden. Echter in de praktijk blijkt dit niet altijd even gemakkelijk te gaan.

U hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt of u weet het wel, maar kunt u tijd beter besteden? Webmaster te huur kan u helpen bij het onderhouden van uw website.

Denk hierbij aan:

  • het plaatsen van nieuwsberichten
  • wijzigen van teksten,
  • toevoegen van afbeeldingen
  • of zoekmachine optimalisatie

Waarom zou Webmaster te huur uw website onderhouden?

Een website die niet up-to-date is zorgt voor ontevreden bezoekers. Uw website is uw visitekaartje en zal er dus goed uit moeten zien, het is de eerste indruk die de meeste potentiële klanten krijgen van uw bedrijf. Door regelmatig de website te voorzien van nieuwe informatie zorgt ervoor dat uw potentiële klanten ook blijven komen. Omdat u druk bent met uw eigen organisatie en druk bent met de bedrijfsvoering daarvan, komt u wellicht niet toe aan het onderhoud van uw website? In dat geval kunt u Webmaster te huur inschakelen.

Onderhoud webshop

Uw webshop is een bron van inkomsten, het is daarom van belang dat uw producten op de juiste manier getoond worden. Regelmatig nieuwe producten toevoegen aan uw webshop is van belang voor terugkerende bezoekers. Webmaster te huur kan u helpen om uw producten in uw webshop te plaatsen, teksten, product specificaties en foto’s toe te voegen. U levert ons de productinformatie aan en wij zorgen ervoor dat deze (SEO-geoptimaliseerd) zal worden toegevoegd in uw webshop.


Wat gebeurt er binnen mijn webshop (statistieken)?

Alleen een webshop opzetten en onderhouden is één, maar het is zeker zo belangrijk om te kijken wat er op uw website gebeurd. Er zijn klanten die een bestelling plaatsen en dat is mooi. Maar er zijn ook klanten die producten bekijken, maar vervolgens geen bestelling plaatsen. Dan is de vraag, welke producten zijn dat? Ligt het aan de prijs? Weet de klant niet hoe ze verder moeten om af te rekenen? Zijn er extra bijkomende kosten? Achter een webshop moet een goed statistieken programma hangen om u antwoord te kunnen geven op deze vragen. Webmaster te huur kan u helpen met bekijken van deze statistieken en indien gewenst elke maand een rapport hiervan uitbrengen.

Prijzen van Webmaster te huur

Webmaster te huur werkt op basis van een strippenkaart. U koopt bijvoorbeeld 10 werkuren in en daarvoor zullen wij uw webshop onderhouden. Natuurlijk houden wij exact bij wat wij hebben gedaan en hoeveel uren dit ons gekost heeft. Als de uren op zijn krijgt u van ons een overzicht van de taken die we hebben uitgevoerd en koopt u indien u tevreden bent weer een nieuwe strippenkaart.

Direct informatie van Webmaster te huur?

Mijn website is toch goed? Alle gegevens kloppen? Het is al jaren hetzelfde!

Onderhoud aan uw website is van groot belang om aantrekkelijk te blijven voor uw bezoekers. Webmaster te huur kan u daarbij helpen. Informeer naar de mogelijkheden!

 


Bevalt onze aanpak?

Go to top