Voor al uw online onderhoud

SEO & SEA: Optimalisatie & Adverteren

Webmaster te huur kan u helpen bij uw zoekmachine optimalisatie (SEO). Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat uw positie binnen de zoekmachines gaat stijgen. Hoe hoger u in de zoekmachines komt te staan, des te meer potentiële klanten bezoekers op uw website. Wit u weten in hoeverre uw website zoekmachine vriendelijk is? Laat dan een gratis zoekmachine optimalisatie scan (SEO) door ons uitvoeren.

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Een groot gedeelte van de internetgebruikers maakt gebruik van zoekmachines om informatie te krijgen. Het is dus van belang dat u zo hoog mogelijk in deze resultaten naar boven komt. De meeste gebruikers kijken niet verder dan de 2de of 3de pagina binnen de resultaten. Samen kunnen we kijken wat we kunnen aanpassen om uw website hoger te laten eindigen. Er zijn een aantal punten waar we zeker op moeten letten:

    Het belangrijkste van alles zijn de teksten op de website
    De URL, het website adres, de tekst achter http://
    De titel van de website pagina
    Het gebruik van koppen op uw website (net als in WORD maakt u ook hier onderscheid tussen de alinea’s
    Daarnaast zijn er nog een aantal punten waar we op moeten letten. Deze bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Adverteren in zoekmachine – SEA

Adverteren in zoekmachines en op het display netwerk is een slimme manier om direct meer traffic naar uw website te krijgen. Belangrijk is wel dat deze bezoekers ook converteren. Wij gebruiken hiervoor Google Adwords.

Google Adwords is het advertentie programma van Google waarmee u kunt adverteren met behulp van zoekwoorden waarop u graag gevonden wilt worden. Op het moment dat de bezoeker zoekt op het zoekwoord waarmee u adverteert, zal er een (tekst of beeld) advertentie worden getoond.

Door te adverteren op de juiste zoekwoorden en aantrekkelijke advertenties bereikt u dus alleen de mensen die actief op zoek zijn naar uw product of dienst.

Meer informatie?

Heeft u hulp nodig bij de optimalisatie van uw website of webshop of denkt u er aan te adverteren met Google Adwords?
Vraag ons om professioneel advies. Bel ons of gebruik het contact formulier.


Bevalt onze aanpak?

Go to top