Nieuwe website of webshop?

Domeinregistratie & webhosting

Een website kan niet zonder een domeinnaam en hosting. Bij ons kunt u terecht voor domeinregistratie en hosting.

Wij beheren voor verschillende klanten hun domeinnaam, hosting en mail. Op deze manier kunnen wij onze klanten snel helpen omdat wij direct toegang hebben tot de basis van hun website.

Registeren van domeinnamen & hosting

Ook voor het registreren van domeinnamen en webhosting kunt u bij ons terecht. Wij hosten uw webapplicatie in een van de grootste datacenters van Nederland, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen en eventuele down-time kunnen beperken.


Kosten van domeinregistratie & webhosting

Een domein registreren, inclusief het gebruik van e-mail met uw domeinnaam en hosting kan al vanaf 50,- euro per jaar! Informeer naar de mogelijkheden.


Domeinnaam extensies

Een greep uit vaak geregistreerde domein extensies: .nl, .be, .com, .eu, .net, .org, .biz, .info . Maar ook voor andere extensies zoals een .xxx, .name of .tv kunt u bij ons terecht.Domeinnaamregistraties komen altijd op uw eigen naam te staan. Wilt u liever een domein anoniem registreren? Ook dat kan.


Zelf website bouwen?

Heeft  u al uw eigen (open-source) website gebouwd? Of bent u van plan dit te doen, maar weet u niet zo goed wat de beste manier is om deze te hosten? En hoe het nu precies zit met alle hosting mogelijkheden?Ook in dat geval kunt u ons inschakelen. U geeft ons een kopie van de database en alle web-files en wij zorgen ervoor dat deze op een van onze servers komt te draaien. U krijgt zelf toegang tot het Control Panel van de server, maar mocht u hulp nodig hebben, bijvoorbeeld met het draaien van updates of back-ups, dan kunt u altijd bij ons terecht voor ondersteuning.


Webmaster tips

Een paar handige tips van onze webmaster.

TIP 1 - Kies de juiste domeinnaam

Zorg ervoor dat de juiste extensies vrij zijn. Dus registreer naast bijvoorbeeld een .nl ook de .com. Let ook op gebruik van zoekwoorden in url indien van toepassing.

TIP 2 - Soort server

Kies de juiste server voor uw website of webshop. De keuze voor een shared- of private server is een beetje afhankelijk van de omvang en doelstellingen van de site.

TIP 3 - Monitor uptime & downtime

Als uptime belangrijk is gebruik dan een tool om dit te monitoren, zodat u snel kunt handelen als er iets mis is.

Hulp nodig?


Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn!

We komen graag vrijblijvend in gesprek om te kijken hoe we jullie van dienst kunnen zijn. Waar spreken we af? Bij ons, bij jullie of halverwege?