Nieuwe website of webshop?

SEO & SEA

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat uw positie binnen de zoekmachines gaat stijgen. Hoe hoger u in de zoekmachines komt te staan, des te meer potentiële klanten/bezoekers op uw website.

Hoe hoger uw website organisch rankt, des te beter u gevonden wordt en hoeft minder te besteden aan SEA.

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Een groot gedeelte van de internetgebruikers maakt gebruik van zoekmachines om informatie te krijgen. Het is dus van belang dat u zo hoog mogelijk in deze resultaten naar boven komt.De meeste gebruikers kijken niet verder dan de 2de of 3de pagina binnen de resultaten. Samen kunnen we kijken wat we kunnen aanpassen om uw website hoger te laten eindigen. Er zijn een aantal punten waar we zeker op moeten letten:

  • Het belangrijkste van alles zijn de teksten op de website
  • De URL, het website adres, de tekst achter http://
  • De titel van de website pagina
  • Het gebruik van koppen op uw website (net als in WORD maakt u ook hier onderscheid tussen de alinea’s)
  • Daarnaast zijn er nog een aantal punten waar we op moeten letten. Deze bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Adverteren in zoekmachine – SEA

Adverteren in zoekmachines en op het display netwerk is een slimme manier om direct meer traffic naar uw website te krijgen. Belangrijk is wel dat deze bezoekers ook converteren. Wij gebruiken hiervoor Google Adwords.

Google Adwords is het advertentie programma van Google waarmee u kunt adverteren met behulp van zoekwoorden waarop u graag gevonden wilt worden. Op het moment dat de bezoeker zoekt op het zoekwoord waarmee u adverteert, zal er een (tekst of beeld) advertentie worden getoond.

Door te adverteren op de juiste zoekwoorden en het tonen van aantrekkelijke advertenties bereikt u dus alleen de mensen die actief op zoek zijn naar uw product of dienst.

Een andere manier om betaald traffic te krijgen is middels adverteren via Facebook of Instagram. Mocht dit interessant voor u zijn, neem dan gerust contact op.


Webmaster tips

Een paar handige tips van onze webmaster.

TIP 1 - Gebruik juiste SEO-plugin

Door het gebruik van een speciale SEO-plugin (zoals Yoast) is het eenvoudiger om uw website te optimaliseren.

TIP 2 - Google webmaster tools

Via Google webmaster tools kunt u uw website eenvoudig monitoren en in de gaten houden of deze wel goed wordt geïndexeerd.

TIP 3 - Google Adwords Editor

Adwords campagnes zijn eenvoudiger te beheren met het gebruik van de Google Adwords Editor.

Hulp nodig?


Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn!

We komen graag vrijblijvend in gesprek om te kijken hoe we jullie van dienst kunnen zijn. Waar spreken we af? Bij ons, bij jullie of halverwege?