Nieuwe website of webshop?

Website of webshop laten bouwen

Een website of webshop is het visitekaartje naar de buitenwereld en dient er niet alleen goed uit te zien maar ook te converteren.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het bouwen van websites en webshops. Ook toe aan een nieuwe WordPress site?

Website laten bouwen

Voor de meeste bedrijven is de website een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering. Deze dient niet alleen te zijn voorzien van de juiste informatie, en de bezoeker snel op weg te helpen maar kan ook intern veel werk besparen als bepaalde processen goed zijn gestroomlijnd. Denk hierbij aan koppelingen met back-office systemen.Het is dus belangrijk om voorafgaand aan het project de scope goed helder te krijgen zodat de website op de juiste manier kan worden ingezet, converteert en goed aansluit binnen de bedrijfsprocessen.Wij bouwen onze websites en webshops in WordPress en gebruiken daarbij de best verkrijgbare theme”s en plugins.


Uitbreiden en aanpassen WordPress website

Wordpress websites zijn eenvoudig (zelf) bij te houden, ook met meerdere gebruikers. Hierdoor kunt u of uw personeel eenvoudig zaken aanpassen of wijzigen.Ook is WordPress schaalbaar en is het mogelijk om een omvangrijke website neer te zetten. Klein te beginnen om vervolgens (goed doordacht) door te groeien en de website te voorzien van uitgebreidere functionaliteiten is meestal ons advies.


Juiste WordPress plugins - veilig & stabiel

Plugins vormen een belangrijke factor binnen uw WordPress website. Wij gebruiken nagenoeg alleen maar plugins die zich reeds bewezen hebben en regelmatig worden bijgewerkt. Want verouderde plugins vormen een gevaar voor uw website.Overigens is het zo dat wij onze klanten na oplevering blijven ondersteunen bij het updaten van de WordPress core en de plugins. Ook zorgen we voor recente back-ups en kunnen we helpen bij onderhoud, verhuizingen of problemen met e-mail.


Webshop laten bouwen

Bij een webshop moet de nadruk liggen op (online winkel) gemak. De gebruikerservaring is belangrijk evenals actuele informatie en goede product foto”s en/of video”s.Wij maken meestal gebruik van WooCommerce. Dit in combinatie met de juiste Add-ons. Uiteraard verzorgen we ook de koppeling met een betaling-gateway naar keuze.


Wat kost een WordPress website? En de doorlooptijd?

De kosten van een website zijn uiteraard sterk afhankelijk van uw wensen en de energie die u er zelf in wilt steken. Als goed geschreven (SEO) webteksten reeds beschikbaar zijn scheelt dit uiteraard veel werk. Het invoeren van product informatie voor een webshop kan een tijdrovende klus zijn, maar misschien is het wel mogelijk om de shop te vullen middels een koppeling?Over het algemeen beginnen onze prijzen voor een website bij € 2000,- en webshops bij € 4000,-.Doorlooptijd is ook afhankelijk van verschillende factoren, maar in de praktijk worden de meeste websites en webshops opgeleverd tussen de 6 – 10 weken.


Webmaster tips

Een paar handige tips van onze webmaster.

TIP 1 - Kies voor kwaliteit

Kies voor een goed getest theme i.c.m  veelgebruikte, bewezen plugins die up-to-date zijn.

TIP 2 - Bouw gefaseerd

Zorg dat de basis van de website goed is en bouw toe naar gewenste functionaliteiten.

TIP 3 - Webshop & gateways

Het ontvangen van betalingen en de mogelijkheid tot snel retourneren is essentieel, dus zorg voor een goede payment gateway.

Hulp nodig?


Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn!

We komen graag vrijblijvend in gesprek om te kijken hoe we jullie van dienst kunnen zijn. Waar spreken we af? Bij ons, bij jullie of halverwege?