Nieuwe website of webshop?

Onderhoudstarieven

Bekijk hier onze tarieven.

Strippenkaarten Webmaster te huur

KAART 110 uur€ 750

Bestel

Uurtarief  € 75,-

KAART 220 uur€1450

Bestel

Uurtarief  € 72,50

KAART 440 uur€2300

Bestel

Uurtarief  € 57,50

Strippenkaart bestellen

Bel dan met Jeroen de Rooij op 06 – 162 08 654 voor een gratis intake of bestel de strippenkaart middels het bestelformulier en wij nemen contact met u op om te bespreken hoe we het beste kunnen ondersteunen.

  • Website waar ondersteuning gewenst is

Overige werkzaamheden van Webmaster te huur

Voor al onze overige “losse” werkzaamheden zoals: Projectmanagent, SEO en SEA of als u liever een factuur achteraf heeft, rekenen wij een uurtarief van € 85 euro.Prijzen zijn excl. BTW en excl. eventuele reiskosten


Nieuwe website of Nieuwe webshop?

De kosten van een website zijn uiteraard sterk afhankelijk van uw wensen en de energie die u er zelf in wilt steken. Als goed geschreven (SEO) webteksten reeds beschikbaar zijn scheelt dit uiteraard veel werk. Het invoeren van product informatie voor een webshop kan een tijdrovende klus zijn, maar misschien is het wel mogelijk om de shop te vullen middels een koppeling?

Over het algemeen beginnen onze prijzen voor een website bij € 2000,- en webshops bij € 4000,-. Doorlooptijd is ook afhankelijk van verschillende factoren, maar in de praktijk worden de meeste websites en webshops opgeleverd tussen de 6 – 10 weken.

Meer informatie voor een nieuwe website of nieuwe webshop